Gastoudercommissie

Even voorstellen
De gastoudercommissie heeft als doel de belangen van de gastouders zo goed mogelijk te behartigen en deze te vertegenwoordigen, te adviseren ten aanzien van kwaliteit bij de directie.

Gastouderbureau Pollewop gaat nog een stap verder als het gaat om kwaliteit. Zo is er naast de conform de wet verplichte oudercommissie, ook een gastoudercommissie in het leven geroepen. Gastouderbureau Pollewop wil namelijk graag weten wat er speelt bij de gastouders en staat altijd open voor suggesties. Naast het kritisch kijken naar o.a. het beleid van gastouderbureau Pollewop en een controlerende vinger aan de pols houden, vervullen zij ook een sterke sociale functie.

Zo worden er uitjes georganiseerd voor de gastouders zodat deze elkaar op een leuke ontspannen manier leren kennen. De onderlinge uitwisseling van ervaringen komt uiteindelijk onze dienstverlening, en dus uw kind, ten goede! Dat gastouders elkaar treffen met de kinderen bij bijvoorbeeld een kinderboerderij of speelparadijs heeft dus ook een duidelijke functie.

Zoals de kinderen zich thuis in huis moeten voelen bij de gastouders zo moeten de gastouders zich thuis voelen bij gastouderbureau Pollewop.