Gastouderbureau Zaanstreek Waterland

Mijn naam is Sascha Redeker. In de regio Zaanstreek-Waterland verzorg ik de koppeling tussen gastouder en vraagouder.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij een kinderdagverblijf en 8 jaar zelf gastouder geweest te zijn, heb ik de overstap gemaakt naar de andere kant van de gastouderbranche. De ervaring die ik met het gastouderschap heb opgedaan geeft mij een voordeel in het maken van de perfecte koppeling tussen gastouder en vraagouder.

Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Het intake gesprek zal bij u thuis plaats vinden zodat ik kan inschatten welke gastouder goed bij u past. Ook het persoonlijk contact met de gastouder houd ik in stand d.m.v bezoeken bij de gastouder thuis. Zo zie ik hoe de gastouder in de praktijk werkt met de kinderen.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met mij op.
Sascha Redeker

Tot ziens bij Gastouderbureau Pollewop Zaanstreek-Waterland!