Gastouderbureau Pollewop Beverwijk

Mijn naam is Riny Rouschop, ik woon samen met mijn twee kinderen in Beverwijk. Als jong meisje wilde ik altijd al met mensen werken, dienstverlenend zijn en wel bij de politie. In 1997 heb ik die stap dan ook gemaakt en ben precies 12,5 jaar bij de Politie in Amsterdam werkzaam geweest. Als werkende moeder met onregelmatige werktijden heb ik gemerkt dat het heel belangrijk is dat de opvang voor uw kind(eren) goed geregeld is.

In 2008 heb ik dan ook de keuze gemaakt om een gastouderbureau te beginnen. Ik had een eigen visie hoe kinderopvang geregeld zou moeten worden. Ik wilde in elk geval tijd nemen voor zowel ouders als gastouders. Niet via de computer of internet een match zoeken maar door persoonlijke benadering. Ik kom erg graag bij de mensen over de vloer, neem de tijd om kennis te maken om zo ook de perfecte gastouder voor uw zoon of dochter te vinden. Het is en blijft elke keer weer een uitdaging om juist die gastouder te vinden die u het “thuis” gevoel kan geven.

Voor de gastouders wil ik een collega zijn, ik wil graag weten waar zij behoefte aan hebben en kijken hoe wij samen het werken met kinderen nog leuker en professioneler kunnen maken. Natuurlijk wil iedereen gewaardeerd worden voor zijn werk. Bij gastouderbureau Pollewop zit dat wel goed.

Gastouderbureau Pollewop is een dynamisch en groeiend bedrijf. Als een bedrijf groeit heb je al snel met personeel te maken, niets mis mee maar wie is die persoon achter de telefoon? Juist omdat het belangrijk is om te weten bij wie u uw vragen neerlegt was deze vorm van groeien geen optie. Kent de persoon achter de telefoon uw kind of gastouder wel? Gastouderbureau Pollewop heeft dan ook gekozen om met vestigingen te werken en is trots op de personen die deze vestigingen zelfstandig draaien. Het zijn stuk voor stuk zeer betrokken en loyale collega’s met gedegen opleidingen en ervaringen. Kijk gerust bij de verschillende vestigingen dan zult u zien wat ik bedoel.

Nieuwsgierig geworden? Zoek niet langer, bel gerust. Ik kom vrijblijvend bij u langs en neem een aantal fotoboekjes mee. Op die manier krijgt u al snel een indruk wat gastouderbureau Pollewop u kan bieden.

Gastouderbureau Pollewop heet u van harte welkom.