Gastouderbureau Pollewop Castricum

Mijn naam is Anita Roosen. Als eigenaar en consulente voor Pollewop Castricum eo verzorg ik met veel plezier de juiste match tussen gastouders en vraagouders. Met enkele jaren ervaring in de kinderopvang, uit verschillende invalshoeken, en moeder van 2 kinderen kan ik u uitstekende service bieden.

Een gastouder is meer dan een oppas

Ik werk uitsluitend samen met bekwame en geregistreerde gastouders die uw kind opvangen in een veilige en gezellige omgeving. De gastouders volgen continue bijscholing en ik ondersteun hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op waar zij zo goed in zijn: persoonlijke, kleinschalige opvang voor uw kind zodat hij of zij zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat kan u van mij verwachten?

Gastouderbureau Pollewop is een professioneel bureau dat voor u klaarstaat. En niet alleen ondersteun ik u met administratieve zaken, zoals de financiƫn, er zijn ook door het jaar heen vaste contact momenten, zoals de jaarevaluatie. Heeft u tussendoor vragen of opmerkingen kunt u deze altijd aan mij stellen.

Geen inschrijfkosten

U betaalt bij mij geen inschrijfkosten. De bureaukosten betaalt u pas wanneer er ook daadwerkelijk een koppeling heeft plaatsgevonden.

Nieuwsgierig geworden naar Pollewop?

Ik help u graag bij het vinden van een geschikte gastouder. Neem vrijblijvend contact met mij op dan maak ik een afspraak met u.
Gastouderbureau Pollewop heet u van harte welkom.