Gastouderbureau Pollewop Haarlem

Mijn naam is Jessica Lörinc, ik bemiddel, begeleid en faciliteer ouders en gastouders in de regio Haarlem ten behoeve van de kinderopvang.

Ik ben een ervaren regioconsulent met een kinderverpleegkundige achtergrond. Ook heb ik als gastouder gewerkt. Met veel plezier zoek ik voor u een geschikte gastouder! En voor de gastouder een gastkind! Ik streef naar een optimale samenwerking en begeleiding, door veel persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid.

Als werkende moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is, dat uw kinderen in goede handen zijn tijdens uw afwezigheid, op een plek waar ze zich thuis en veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen.
Gastouderbureau Pollewop werkt samen met gekwalificeerde en geregistreerde gastouders. Graag nodig ik u uit, ouder of gastouder, om u vrijblijvend aan te melden.
Gastouderbureau Pollewop brengt geen inschrijfkosten en bemiddelingskosten in rekening. Pas op het moment dat de kinderopvang daadwerkelijk van start gaat worden de maandelijks bureaukosten in rekening gebracht.

Tot ziens bij Gastouderbureau Pollewop Haarlem!